pondělí 17. července 2017

ANO JE TO TĚŽKÉ

ANO JE TO TĚŽKÉ, ale na konci cesty zjistíme, že ta námaha za to stála.

Věřím, že spousta z vás už spadlo několikrát na hubu. Jednoduše jste se přežraly a nebo jste byli líní cvičit. Často nám chybí vášeň a motivace. Tu si musíte držet.
 Vášeň je něco co nemá každý. A jen člověk z vášní to dotáhne daleko. Protože to nás žene v před. Do všeho a tím myslím i do těch nejmenších prkotin se vrhejte s nadšením a vášním, protože jen tak dosáhnete těch nejlepších výsledků. Spousta lidí si myslí, že Ana lidi ničí, ale pokud se někdo do Any vrhne s touhou po svém snu není na tom nic ničivého. Lidé drží po celém světě hladovky o délky čtyřiceti dnů. Je tedy docela smutné, když si někdo nedokáže představit, že člověk dokáže žít bez jídla jeden jediný den. Dnešní doba má všeho dostatek a tak už nám hladovění přijde cizí, ak když už ho známe tak to bereme jako týrání. Ale tak to není! Jídlo není celý náš život! Nenechte se ovládat zbytečnostmi! Protože každá zbytečnost nám dá na oplátku další. Např ty špeky!!!

Tak už přestaňte! Ta sušenka či to dotyčné jídlo není to nejdůležitější!
Bere nám to jenom vůli a již zmíněnou vášeň.
Nenechte aby naší dobu ovládlo jídlo...prosím.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Ahoj Motýlci.  Co takové cvičení?  Jdeme na to! Vem si energii z toho svého tlustého špeku a jdeme na to!  https://www.youtube.com/watc...